gen 14

Tot i el context en el que es troba el nostre col•lectiu, treballem amb la ferma convicció de què la nostra formació no pot quedar desatesa. Et fem, per tant, una proposta que pretén abastar la major diversitat d’àrees. Si et vols formar, pots fer-ho, ara també!!

Des de l’enllaç que trobaràs a continuació podràs accedir a tota la oferta d’activitats de formació que l’ICE-CFC de la UdL ha elaborat pel que queda del curs 2012-2013. Hem organitzat les propostes agrupades per nivells educatius (Infantil/Primària, secundària i Formació Professional). Pel que fa a les trobades pedagògiques, us anirem informant oportunament.

http://www.ice.udl.cat/upnu/contingut.php?subseccio=activitats

La inscripció restarà oberta fins el 28 de gener de 2013. Cal que paris atenció amb tots els detalls de cada activitat; calendari, horari, cost, etc. abans de fer la inscripció.

Per qualsevol qüestió no dubtis en comunicar-te amb nosaltres.

David Saura  / 973703370 / david@ice.udl.cat
Carme Comes  / 973703371 / comes@ice.udl.cat
Ignasi Parra / 973703372 / ignasi@ice.udl.cat

Escrit per joantfort


Fes un comentari